Advertenties

Festival Summer Breek zoekt vrijwilligers

imageHet festival Summer Breek zoekt vrijwilligers die het team op het festival willen versterken. Summer Breek vindt plaats op 2 en 3 juli bij bezoekerscentrum de Breek in Etersheim (Oosthuizen).

Summer Breek is een festival voor het hele gezin op Noord-Hollands laagste punt. Intiem, sfeervol, prikkelend. Met onder andere kampvuurconcerten, podiumoptredens, theater in het weiland, kunstenaars aan het werk en leuke activiteiten voor kinderen. Zie voor meer informatie over programma, kaartverkoop, vervoer en overnachtingsmogelijkheden: www.summerbreek.nl

De organisatie zoekt nog een aantal vrijwilligers voor de volgende taken:

· Op- en afbouw: vrijdag 1 juli en maandag 4 juli

· Verkoop en controle van kaarten

· Verkoop van munten

· Verkoop van dranken

· Verzorging festivalterrein

· Stagehand/runner

· Varia

De shifts duren minimaal 4,5 uur per dag (muntendiensten vanaf 3 uur). Als vrijwilliger ontvang je tijdens je dienst een lunch en/of diner, afhankelijk van de shift. Tevens ontvang je een T-shirt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij vrijwilligerscoördinator Erik Holthuijsen: erik@summerbreek.nl of 06-48912702.

Advertenties