Advertenties

Open Dag “De Duurzame Toekomst, hoe zet ik de 1e stap?”

poster open dag klein

  • Open Dag “De Duurzame Toekomst, hoe zet ik de 1e stap?”
  • Wanneer: 11 juni a.s. tussen 10.00 en 16.00
  • Waar: ’t Hemmerland – Hemmerbuurt 207 – HEM

Nederland heeft, net als vele andere landen in de wereld, de doelstelling afgesproken om in 2050 CO2-arm te zijn. Alle inwoners van Nederland krijgen de komende jaren met de transitie naar duurzame energie te maken: ons huis zal in de toekomst op een andere manier worden verwarmd, we zullen ons op een andere manier vervoeren en het landschap zal door de komst van bijvoorbeeld zonne- en windmolenparken veranderen.

De energietransitie kan de overheid niet alleen, dat móeten en gaan we samen doen.

Op onze Open Dag staat het team van Warmtebelang, samen met collega’s uit de bouw, energievoorziening, architectuur, installatietechniek en advisering over subsidies en groene hypotheken, de hele dag tot uw beschikking voor uitleg, advies en informatie over het thema De Duurzame Toekomst.

Om 13.00 uur is er een presentatie vanuit het ministerie van economische zaken, Mijn Energie 2050.

Het programma staat op de website: www.warmtebelang.nl of klik op de afbeelding hieronder.

De entree is gratis!

poster open dag klein

Advertenties