Advertenties

Identiteit dode vrouw Hoorn bekend – getuigen gezocht | Aangehouden met tasers

Hoorn – De politie heeft de identiteit van de overleden vrouw, die woensdagochtend op een boot in de haven van Hoorn werd gevonden, vastgesteld. Het gaat om een 33-jarige vrouw uit Zweden.

Haar familie in Zweden is inmiddels ingelicht. De vrouw moet nog wel formeel door haar familie geïdentificeerd worden. De politie is sinds woensdagochtend bezig met een uitgebreid (sporen)onderzoek. Op dit moment is de doodsoorzaak nog onbekend. Sectie op het lichaam bij het NFI moet daar uitsluitsel over geven. Die sectie zal vrijdag in de loop van de dag worden verricht.

Het lichaam van de vrouw werd woensdag rond 04.15 uur gevonden. Dit na een melding via 112. Agenten hebben een 45-jarige man uit Zweden aangehouden. Wat zijn rol bij de dood van de vrouw is geweest wordt onderzocht door de recherche. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Aangehouden met tasers

Hoorn – De politie heeft woensdagmiddag twee jongemannen aangehouden die met tasers over straat zouden lopen.

Na een melding is de politie op zoek gegaan naar twee jongemannen.

Zij troffen nabij het Kleine Noord twee 18-jarige mannen uit Hoorn aan, die beiden in bezit bleken van een taser. Deze tasers zagen eruit als een smartphone. De jongemannen werden beiden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en de tasers zijn in beslag genomen.

Advertenties