Advertenties

Overleden vrouw aangetroffen | Bestelbus tegen auto

Hoorn – Na een melding via 112 heeft de politie woensdagochtend rond 04.15 uur een overleden vrouw aangetroffen op een boot aan het Julianapark in Hoorn.

De politie is een onderzoek gestart. Agenten hebben een man aangehouden. Wat de rol van deze man is, onderzoekt de politie. De identiteit van de overleden vrouw is nog niet vastgesteld. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Bestelbus parkeert tegen auto

Hoorn – Dinsdagavond rond 19.45 uur heeft een grijskleurige bestelbus schade aangericht bij een andere auto tijdens het inparkeren aan het Zuiderplantsoen.

De grijze bus had meerdere pogingen nodig bij het inparkeren op een parkeerplaats en botste hierbij tegen een geparkeerde zwartkleurige auto. De vrouwelijke bestuurder van de bus stapte uit, keek naar de schade en ging er vervolgens vandoor met haar bus. De personenauto heeft schade aan de achterkant. De politie is op zoek naar de bestuurster van de bestelbus, getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Advertenties