Advertenties

Zin in de Zomer! in Holland boven Amsterdam

Zin in de Zomer 2
Iedereen kijkt uit naar de zomervakantie. Zon, zee, strand, zwemmen, cultuur, fietsen, wandelen en bootje varen. Niet alleen de toekomstige bezoeker van onze prachtige regio kijkt hier naar uit, en natuurlijk de eigen inwoners, maar ook de harde werkers in de gastvrije sector, die alles klaar maken voor een geweldige zomer in Holland boven Amsterdam. En daarom vieren wij samen de komst van de zomer! Ben je inwoner en/of ondernemer in Holland boven Amsterdam? Laat je inspireren door de zomer!

Zomerwerk

Holland Boven Amsterdam, de nieuwe marketingorganisatie die voor het aantrekken van meer toerisme, Noord-Holland als gebied promoot, is hard aan de slag. De regiokrant is net verspreid, met leuke uittips voor de bezoeker en natuurlijk voor de eigen inwoners van onze prachtige regio! De accommodatiegids is al gepresenteerd, de online omgeving wordt ontwikkeld en een prachtige Duitse campagne en de kust-campagne draaien. En: diverse partners zijn aangehaakt en ontwikkelen mee aan ons merk.

Kustcampagne : ontdek de gouden rand van Noord-Holland!

Holland boven Amsterdam zet nu met een krachtige promotiecampagne de Noord-Hollandse kust in het zonnetje. De campagne laat met prachtige platen onverbloemd de schoonheid van de gouden rand van Noord-Holland zien. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor de Duitse of Engelse toerist, maar vooral ook voor onze eigen inwoners. Marlies Groot, bestuurder van de marketingorganisatie: “Noord-Holland heeft veel te bieden: van molens tot bloembollenvelden, van Hollandse vergezichten tot de kaasmarkt. Maar we zouden soms haast vergeten dat ook de buitenrand van Holland boven Amsterdam heel bijzonder is. Van Wijk aan Zee tot Schoorl, van Callantsoog tot Petten en verder: de stranden van Holland boven Amsterdam behoren tot de mooiste van Nederland. En ook de achterliggende dorpen en stadjes hebben ontzettend veel te bieden.”

De campagne gaat overigens verder dan alleen de Noordzeekust. Marlies Groot: “De oostkust van Noord-Holland heeft een veelheid aan prachtige stadjes en een rijke historie. Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Volendam: het zijn maar enkele van de wereldberoemde kustplaatsen die prachtig zicht bieden op het IJsselmeer en Markermeer. En die de bezoeker verrassen met scheepvaart, klederdracht en karakteristieke architectuur.”

Save the date 23 juni: Zin in de Zomer! In Holland boven Amsterdam

Speciaal voor ondernemers in de gastvrije sector gaan we 23 juni, vlak nadat de zomer officieel van start gaat, een hele dag op tour door Holland boven Amsterdam en doen we drie zomerse locaties aan in uw regio. Natuurlijk om u te ontmoeten! Naast netwerkborrel, uitwisseling en toosten op de zomer, zullen verschillende partners vertellen wat zij voor en met Holland boven Amsterdam doen. Holland boven Amsterdam komt naar je toe deze zomer! We nodigen ondernemers graag uit op deze zomerse netwerkborrels. Zet de datum 23 juni alvast in de agenda! Binnenkort hoort u meer…

Op www.hollandbovenamsterdam.com is de kustcampagne te zien, met veel informatie over alle activiteiten en bezienswaardigheden in de rand van Noord-Holland. Neem eens en kijkje en duik de zomer in!

Zin in de Zomer! 1

Advertenties