Advertenties

Verlichte Schuitentocht 2016 Stede Broec

image
Stede Broec | APB – Zaterdag 28 mei wordt de inmiddels vermaarde Verlichte Schuitentocht gehouden. De tocht werd in 2009 voor het eerst georganiseerd naar aanleiding van het 30-jarig bestaan van de gemeente.

Het bleek een succes te zijn. Net als vorig jaar is de organisatie in handen van IJsclub Grootebroek, die u uitnodigt om de Verlichte Schuitentocht 2016 met al zijn activiteiten mee te vieren.

Activiteiten

De tocht begint om 20.00 uur en duurt ca. 2,5 uur. Dit jaar wordt gezamenlijk gestart vanaf het eilandje tussen de Nuwendoorn en de Beukenlaan. Vervolgens wordt tegen de klok in gevaren. Langs de route zorgen verenigingen en muziekbands voor een gezellige sfeer.

Wedstrijd

Voor aanvang worden formulieren uitgedeeld. Wat de wedstrijd inhoudt staat hierop vermeld. Lever het formulier in op Nuwendoorn 78 en onder de goede inzendingen worden slagroomtaarten verloot.

Iedereen kan meedoenHeeft u een boot? Verlicht deze dan en vaar mee. Woont u met uw tuin aan de route, dan kunt u deze ook verlichten. Dit zorgt voor extra gezelligheid. De mooist verlichte boot en tuin vallen in de prijzen. Deelname aan de Verlichte Schuitentocht is gratis. Kijk voor informatie ook op www.ijsclubgrootebroek.nl.

Bron: Gemeente Stede Broec

Advertenties