Advertenties

Geslaagde 43e editie van de 40MM – 1218 wandelaars, sponsorbedrag tot nu toe €70.841

clip_image002Venhuizen – Het was een prachtige 43e editie van de 40MM dankzij het mooie weer, de vele vrijwilligers, mensen langs de route en natuurlijk de wandelaars. Het was in alle vroegte al een drukte van belang, na de warming up werd de start verricht door onze nieuwe burgemeester Dhr. Michiel Pijl.

Kinderroute

De 4 km kinderroute werd dit jaar door zeer veel jonge 40MM wandelaars gelopen. Na de “kinder” warming –up liepen de ouders, opa’s en oma’s en kinderen heerlijk relaxed langs de speciale stempelposten, en natuurlijk mocht de pannenkoek niet ontbreken!

Onderweg
Langs de 40km en korte routes was het weer erg gezellig, met muziek en heerlijke versnaperingen op de stempelposten. Bij de Wiekslag in Wijdenes stond dit jaar de ”pannenkoeken” controle post. Hier werd voor elke wandelaars een heerlijke pannenkoek klaargemaakt en deze werden met veel genot opgegeten! Daarnaast kregen de wandelaars onderweg weer van alles aangeboden. Traktaties als koffie, thee, limonade, een aardbei, krentenbol, snoepgoed en blokjes kaas . Daarnaast boden inwoners van de verschillende dorpen water, limonade en sanitaire voorzieningen aan wat erg werd gewaardeerd door de wandelaars ivm de temperaturen! Geweldig om de gastvrijheid van iedereen weer te mogen ervaren.

“Bedankt allemaal!”

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op een geslaagde wandeldag. We bedanken iedereen voor zijn of haar inzet, in welke vorm dan ook. Met z’n allen hebben we er weer een prachtige dag van gemaakt.

We willen de wandelaars verzoeken om het sponsorgeld zo snel mogelijk over te maken naar de 40MM en hopen iedereen ook weer terug te zien bij de gezelligste wandeltocht van West-Friesland op zaterdag 27mei 2017.

Hartelijke groeten,
Organisatie 40MM

Advertenties