Advertenties

Martin Mans & The Martin Mans Formation in Geref. kerk te Andijk

image

Martin Mans & The Martin Mans Formation in Geref. kerk te Andijk

Op vrijdag 27 mei 2016 zingt The Martin Mans Formation (TMMF) o.l.v. Martin Mans in de Gereformeerde kerk aan de Middenweg 4 te Andijk. Martin Mans dirigeert The Martin Mans Formation, hij begeleidt ze en speelt instrumentale orgelsolo’s.

De twintig zangers van The Martin Mans Formation zingen nummers van de door hen uitgebrachte cd, maar ook bekende klassiekers slaan ze niet over.

Het geweldig zingende mannenensemble is zo’n tien jaar geleden ontstaan vanuit het Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem. Martin Mans heeft met zijn ruime ervaring als dirigent en organist met veel zorg het ensemble samengesteld. Het resultaat is een diverse, maar vooral enthousiaste groep geschoolde zangers. The Martin Mans Formation levert ieder jaar een waardevolle bijdrage aan de kathedraalconcerten van Martin Mans, Jan Vayne en Petra Berger en treedt regelmatig op in verschillende televisieprogramma’s

Organist Martin Mans speelde al eerder meerdere keren in Andijk. De in 1965 geboren musicus verzorgde o.a. een daverend nieuwjaarsconcert begin januari 2016. Hij geeft meer dan 200 concerten per jaar in Nederland en Canada en treedt vaak op voor radio en tv. Hij is dirigent van o.a. het grote mannenkoor De Gouwestem en het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor. Daarnaast dirigeert hij de Urker Mans Formatie. Hij is als vaste organist verbonden aan de Breepleinkerk in Rotterdam.

Voor meer informatie: http://www.zingenenzo.com

Het concert begint om 20.00 uur, toegang aan de kerk € 12,50 tot 12 jr. € 5.

Bij reservering via een mail naar concertgroep@gmail.com betaalt u slechts € 10

Kaarten zijn vanaf 19.15 uur op de dag van het concert in de kerk verkrijgbaar.

Advertenties