Advertenties

Programma 4 mei herdenking in Andijk

image

Andijk – Een voor een ieder toegankelijk waardig samenzijn in de Gereformeerde Kerk mmv. dhr. Stuart en het gelegenheidskoor van verzorgingshuis Sorghvliet. Dhr. Stuart komt spreken over zijn ervaringen als onderduiker in Andijk. Het gelegenheidskoor van verzorgingshuis Sorghvliet zorgt dit jaar voor de muzikale omlijsting. Deze bijeenkomst begint om 19:00 uur.

Vanaf 19:30 uur is er vanaf de Gereformeerde kerk een stille tocht naar het Andre Voltenplein.

19:55 – 19:58 uur Tromgeroffel

19:58 – 20:00 uur Last Post

20:00 – 20:02 uur Herdenken in stilte

20:02 uur Wilhelmus wordt gespeeld

  • Kranslegging: – gemeente Medemblik. – Stichting Viering Nationale Feestdagen Andijk. – kinderen van groep 8 van de Piramideschool. – betrokkenen en nabestaanden krijgen de gelegenheid om bloemen neer te leggen. – een ieder wordt in de gelegenheid gesteld om langs de gedenksteen te lopen en eventueel bloemen neer te leggen.

20:15 uur Beëindiging van deze plechtigheid

  • Met muziek van Sursum Corda en Excelsior.

Na beëindiging op het André Voltenplein bent u van harte uitgenodigd om de kinderen van basisscholen Kuijper-, Bangert- en Idenburgschool te vergezellen een krans te leggen bij het Poolse Monument aan de Hoekweg (zie foto) of Monument “Twee Handen” aan de Middenweg.

Advertenties