Advertenties

De 43e editie van de 40MM – 7 Mei – Het is bijna zover!

clip_image002 De 40MM al weer voor de 43e keer!
Nog maar een paar dagen en dan is het zover, op zaterdag 7 mei organiseren we voor de 43e keer de 40MM: de gezelligste sponsorwandeltocht in West-Friesland! Zoals u wellicht weet wordt echt al het sponsorgeld gebruikt voor vele projecten in de minder ontwikkelde landen.

Natuurlijk zelf lopen!
Ga zelf ook de uitdaging aan om samen met uw kinderen / kleinkinderen vrienden of vriendinnen mee te wandelen. Er zijn verschillende routes met variërende afstanden.
Zo is er voor iedereen een goede reden om gewoon gezellig mee te wandelen. Gun jezelf een mooie dag waar de medemens centraal staat en door uw sponsorgeld kunnen er weer vele projecten ondersteund worden.

clip_image002[1]Gezellige dag!
Naast een leuke wandeling zijn er 18 stempelposten die bemand worden door de vele vrijwilligers van de verschillende project groepen uit heel West Friesland. Zij laten op de stempelpost zien voor welke projecten zij zich het hele jaar inzetten, erg leuk om te zien dus dat iedereen betrokken is! Ook is er weer een pannenkoeken post, waar je tegen een vrijwillige bijdrage een heerlijke pannenkoek kunt krijgen!
Gewoon meedoen:
Inschrijf formulieren zijn via de website www.40mm.nl verkrijgbaar en overal waar een raambiljet met – Hier inschrijfformulier 40MM – hangt (€2,50). Zorg daarnaast voor een groot aantal sponsoren om zo een mooie bijdrage te kunnen leveren!

Routes en verdere informatie:
Op de website vind u alle “inschrijf formulier” verkoop locaties maar ook de routes en data die u nodig heeft om ons makkelijk te bereiken, daarnaast ook de start- en eind tijden voor de verschillende routes, dit kunt u allemaal vinden op www.40mm.nl
Tot ziens op 7 mei bij de 40MM, de gezelligste sponsorwandeltocht van West-Friesland.

Bestuur van 40MM

Advertenties