Vanaf maandag 23 februari wijziging inzameldagen restafval en gft-afval o.a. in Medemblik, Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Hoorn, etc…

Vanaf maandag 23 februari wijziging inzameldagen restafval en gft-afval o.a. in Medemblik, Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Hoorn, etc…Vanaf maandag 23 februari wijziging inzameldagen restafval en gft-afval o.a. in Medemblik, Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Hoorn, etc…
Andijk | APB – In de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec en Hollands Kroon vinden in een aantal wijken een wijziging plaats van de inzameldagen voor restafval en gft-afval. De wijziging gaat in vanaf maandag 23 februari 2015. U ontvangt een brief van HVC als de wijziging in uw wijk plaatsvindt met daarin wat dit voor u betekent.

Digitale afvalkalender
Raadpleeg de inzamelkalender van HVC zodat u kan zien wanneer de grijze en groene minicontainer wordt geleegd. De nieuwe afvalkalender 2015 vindt u op onze website www.hvcgroep.nl. Op basis van uw postcode en huisnummer ziet u de afvalkalender die voor u van toepassing is. Heeft u geen toegang tot internet of heeft u vragen, dan kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice (via 0800-0700 of klantenservice@hvcgroep.nl). Het is mogelijk dat de afvalkalender nog niet up-to-date is. De wijzigingen zijn uiterlijk 23 februari zichtbaar in de kalender.

HVC afval-app
Het is mogelijk de afvalkalender als app te downloaden op uw smartphone. De app is beschikbaar voor IOS en Android. U vindt de app in de AppStore en Google Play. Deze gratis app biedt een extra service: u kunt een melding instellen zodat u een berichtje krijgt op de dag dat uw container wordt geleegd.

Advertisements