Boots sings Bublé in Slot Schagen op zaterdagavond 27 oktober

imageSchagen | APB – ‘Young Blue Eyes Productions’ presenteert in jazztaveerne ‘Chicago’ van Slot Schagen, een jazz avond met ‘The Americain Songbook Quartet’.

Vocalist Hans Bootsman zingt ‘swinging standards’ van ‘crooner’ Michael Bublé afgewisseld met filmbeelden uit de ‘world tour’ van deze Canadese zanger.

‘Boots’ wordt begeleid door ‘The Americain Songbook Quartet’, gelouterde muzikanten uit de vaderlandse ‘jazz-scene’. Jos van Beest op piano, John Erich op bas en Joop Kooger op drums. Joe Coager zingt ook een setje mee, misschien wel twee.

imageAls ‘intermezzo’ brengen gastsaxofonist Jos van de Berg en Bootsman nog een ode aan ‘The Great Americain Songbook’ met enkele ‘ballads’ van Bublé.Er mag weer ‘geswingd’ worden in Slot Schagen op zaterdagavond 27 oktober. De veste opent haar poorten om 20.30 uur. Even reserveren i.v.m. de bitterballen van Ridder Magnus … 0627358930 -  ‘Reken maar van Jazz’