Politie houdt vier mannen aan in Alkmaar in verband met hennep

imageAlkmaar, 17-10-2012 • Op dinsdagmiddag hield de politie vier mannen aan in verband met het bezit van hennep.

Bij de controle van een bestelbus, bleek dat de twee Amsterdammers (28 en 42 jaar oud) in de bus twee tassen met hennep vervoerden. De auto kwam juist vanaf een loods aan de Kamerlingh Onnesstraat in Alkmaar. Bij onderzoek in de loods werd nog een aantal tassen met hennep aangetroffen. In totaal ging het om tientallen kilo’s hennep.

In de loods trof de politie twee Alkmaarders van 34 jaar oud aan.
Alle verdachten werden aangehouden en zijn inmiddels in verzekering gesteld.
Naast de hennep werden auto’s, en enkele andere voer- en vaartuigen in beslaggenomen. Het doel van dit beslag is om te zijner tijd de winst die met de handel in hennep is gemaakt te kunnen afnemen.Verder onderzoek wordt nog verricht.