Kopie van HHNK Werf Zwaagdijk officieel geopend

Alles tip-top in orde

Zwaagdijk | APB – Dinsdag 16 oktober was het eindelijk dan zover. Na jarenlange discussies en voorbereidingen en problemen tijdens de bouw is de vernieuwde werf in Zwaagdijk helemaal klaar. Het resultaat is een prachtige moderne werf en een kantoor geheel in lijn met het hoofdgebouw aan de Bevelandseweg.

Met een spetterend optreden van Dan LeFay, spreker-illusionist, waarin de opdrachtgever Reindert Sellies van de afdeling Waterkeringen en Wegen, opdrachtnemer Maarten Keijsper van het ingenieursbureau en bestuurder klaas Schaafsma aanschouwelijk lieten zien dat out of the box denken en binnen de kaders blijven, beiden tegelijkertijd mogelijk zijn, werd de werf officieel en feestelijk in gebruik genomen met een hapje en een drankje voor alle betrokken personeelsleden.

Vrijdagmiddag is de werf vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur open en te bezichtigen voor aanwonenden en andere geïnteresseerden.