Zaalvoetbaltoernooi in Medemblik in de herfstvakantie

imageMedemblik | APB – Het jongerenwerk van de gemeente Medemblik organiseert net als voorgaande jaren een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Er wordt op twee locaties gespeeld in teams van zes personen.

De locaties
Sporthal De Muiter in Medemblik op maandag 22 oktober van 19.00 tot 22.00 uur. Sporthal de Bloesem in Wognum op woensdag 24 oktober van 13.00 tot 16.00 uur.
Freestyleshow
Extra dit jaar is dat er op beide locaties een freestyleshow gegeven wordt door pannaproducties. Bij de freestyleshow wordt er interactie gezocht met de deelnemers en het publiek. Ze krijgen een wervelende show te zien.
Meedoen?
Deelname is gratis. Opgeven kan in teams van zes personen bij jillis.vermeulen@kern8.nl of telefonisch bij Jillis: 06-34 21 48 38. Laat bij je opgave weten op welke locatie je wilt spelen. Opgeven kan tot 20 oktober 2012.