Verlaag het energieverbruik en maak kans op energiezuinig apparaat in de Week van de Energierekening

image
Andijk | APB – Ga aan de slag met energie besparen en verlaag uw energiekosten. Check tijdens de Week van de Energierekening tot en met 21 oktober het energieverbruik en ontdek nieuwe mogelijkheden om de rekening te verlagen. Vergelijk uw energieverbruik met de buren en stuur tijdens de actieperiode uw resultaat in, om kans te maken op 2.500 euro aan energiezuinige apparaten.

Wilt u weten hoe u uw energieverbruik kunt verlagen? Deze week zijn er speciale acties op touw gezet voor huurders en voor woningeigenaren. Laat u inspireren en ga aan de slag met energie besparen en kijk op www.weekvandeenergierekening.nl voor meer informatie.

Duurzaam Medemblik
De Week van de Energierekening is een initiatief van de onafhankelijke organisaties Milieu Centraal, Vereniging Eigen Huis, de Nederlandse Woonbond, VvE Belang, Vastgoed Belang, VAC-Punt Wonen en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Duurzaam Medemblik ondersteunt dit initiatief, kijk op www.medemblik.nl onder het kopje Milieu.