Mooi, donker Streekbos

imageIVN_thumb[1]

Mooi, donker Streekbos

Zeg dag tegen de 8e landelijke Nacht van de nacht!

Een bijzondere belevenis voor (groot)ouders en kinderen op zaterdag 27 oktober die start om 18.30 uur bij het IVN in het Streekbos Paviljoen. Maak een wandeling door het duistere Streekbos o.l.v. IVN-gidsen. Samen luisteren naar (dieren)geluiden en kijken naar de (sterren)lucht. Als je ogen gewend zijn aan het donker valt er genoeg te zien en te voelen tijdens het zintuigenspel op de ‘heks Holica speelweide’.

Met verhalen over licht en donker, en de waarde van duisternis voor mens en dier. Neem een zaklantaarn mee maar gebruik die alleen als het nodig is. Voor echte durfals die willen ervaren hoe mooi het is om in een donker bos te wandelen. Trek passend schoeisel of laarzen aan.

Er zijn geen kosten aan verbonden maar een gift in de bus is welkom.

Wegens een danceparty in het Streekbos Paviljoen is de volwassenenactiviteit Duistere schoonheid, die het IVN dezelfde avond om 21.00 uur zou houden, afgelast.