HoornCityTours ook in herfst en winter actief

image

imageHoorn | APB – HoornCityTours rijdt ook door in de herfst en winter. Nu het toeristen-seizoen ten einde loopt gaat het werk voor HoornCityTours gewoon door.

Naast het vervoer van dagjesmensen richt HoornCityTours, aktief met twee elektrisch aangedreven bussen, zich nu ook op de horeca en het uitgaansleven in de stad Hoorn. Dat betekent dat HoornCityTours passagiers kan vervoeren naar bijvoorbeeld het Museum van de 20e Eeuw, Cinema Oostereiland of naar een horecagelegenheid in de stad.

Tevens is het mogelijk om een bus met chauffeur te huren. De citybussen zijn geschikt voor het vervoeren van maximaal 13 personen. Het huren van een citybus kan al vanaf 50 euro per uur.

Lees hieronder over:

  • Pendeldienst t.b.v Museum van de Twintigste Eeuw uitgevoerd door HoornCityTours.
  • Nieuwe vrijwillige chauffeurs gezocht!

Pendeldienst t.b.v Museum van de Twintigste Eeuw uitgevoerd door HoornCityTours.

Vanaf dinsdag 16 oktober a.s. kunnen bezoekers van het Museum van de Twintigste Eeuw dagelijks gebruik maken van gratis vervoer van parkeerterrein Visserseiland naar het museum op het Oostereiland. Het museum heeft voor in ieder geval de periode tot en met de kerstvakantie een regeling met HoornCityTours getroffen. Deze zomer is HCT met twee elektrische shuttlebusjes in de binnenstad gaan rijden. Tot en met de kerstvakantie zal één busje, waar 13 passagiers in kunnen zitten, tijdens de openingsuren steeds heen en weer pendelen tussen het parkeerterrein op de zuidpunt van het Visserseiland en het museum op het Oostereiland. Het museum neemt de kosten voorlopig voor zijn rekening en ziet het als extra service aan de bezoekers.

Tijdens de aanstaande herfstvakantie kan men dus al gebruik maken van de extra attractie.

Nieuwe vrijwillige chauffeurs gezocht!

Nog steeds zijn nieuwe vrijwillige chauffeurs welkom. Om op deze elektrische bussen te kunnen rijden dient men in het bezit te zijn van rijbewijs B. Verder een

representatief voorkomen en enige kennis van de Engelse en Duitse taal is gewenst. De chauffeurs worden per week ingedeeld in tijdsblokken van 10 tot 14 en van 14 tot 18 uur. Met name beschikbaarheid op zaterdag en zondag wordt op prijs gesteld. Er wordt 7 dagen per week gereden van 10 tot 18.00 uur.

Aanmelden graag via tel.no 06-12775698 of e-mail: info@hoorncitytours.nl

Zie ook – www.facebook.com/hoorncitytours en  www.hoorncitytours.nl