Wat te doen vandaag, zondag 14 oktober?

    image

IVN: Vulkanen en vulkanisme op zondag 14 oktober

Streekbos | Bovenkarspel | Andijk | APB – Oktober is kennismaand en het IVN West-Friesland doet hieraan mee. Op zondag 14 oktober wordt een gratis middagactiviteit over vulkanisme gehouden voor volwassenen en grotere kinderen. Aanvang 14.00 uur in de Incoteczaal van het  Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. […]

image

Klassiek, pop en rock in muziektent Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Enkhuizen | APB – Op zondag 14 oktober treedt het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps (K.S.M.) uit Enkhuizen op in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. In de muziekkoepel aan de stadsgracht van het buitenmuseum speelt het harmonieorkest klassieke muziek, musicalliedjes, pop en rock. Het optreden duurt van 14.00 tot 16.30 uur. Het concert met dertig muzikanten in het […]

image

Paralympische open zeildagen in Medemblik

Medemblik | APB – Wil jij voor Nederland zeilen en medailles winnen tijdens de Paralympische Spelen in Rio 2016? Of wil jij eerst jouw talent toetsen? Heb je sport- en zeilervaring? Heb je een lichamelijke handicap? Ben je tussen de 16 en 35 jaar? Wil je grenzen verleggen en de strijd aangaan met andere sporters? Dan zijn […]

 image

Operettezanger werd wereldster

Lambertschaag | APB – Samen met pianist Thom Janssen brengt Arnold Bezuyen een romantisch programma met ‘Dichterliebe’ van Robert Schumann en ‘Sieben frühe Lieder’van Alban Berg. Aanvang 15:00 uur entree € 15,-

Noordeinde 28 – 1658 CB Lambertschaag
tel. (0229) 58 2752
www.hetgroenekerkje.nl