Wethouder Kasper Gutter opent met spectaculaire rit op trekker gemeentewerf Wervershoof

imageWervershoof | APB – Wethouder Kasper Gutter heeft met een spectaculaire rit op een trekker op vrijdag 12 oktober de nieuwe gemeentewerf in Wervershoof geopend. Als openingshandeling stuurde de wethouder de gloednieuwe trekker van de buitendienst door een speciaal voor deze gelegenheid opgebouwde muur. Na de opening was er een open huis waarbij de inwoners zich lieten informeren over het openbaar groen in de gemeente.

Vanuit de nieuwe locatie aan de Nijverheidsweg zorgen 14 medewerkers er dagelijks voor dat Andijk, Wervershoof, Onderdijk en Zwaagdijk-Oost er piekfijn uitzien, al het openbaar groen wordt onderhouden en dat er veilig van de weg gebruik kan worden gemaakt.

De nieuwe accommodatie bestaat uit een modern gebouw met werk- en kleedruimten, kantine, zoutloods en ruimtes voor materieel en materiaal. De bouw was noodzakelijk vanwege het samenvoegen van de buitendienst van Andijk en Wervershoof. Het bestaande gebouw van Wervershoof maakt deel uit van het complex en is aangepast: het doet dienst als opstelplaats voor machines en voertuigen. De voormalige gemeentewerf van Andijk is verkocht.