Nieuw onderkomen voor ‘Dakdekkersbedrijf Admiraal’ – Zaterdag 13 oktober open huis

image
Nibbixwoud – Ooit begonnen in een schuurtje als opslagplaats en garage als kantoorpand, biedt Dakdekkersbedrijf Admiraal nu al 34 jaar lang topkwaliteit in dak en gevelwerk. Zelfs in deze economisch moeilijke tijden zien ze de toekomst met vol vertrouwen tegemoet en verhuizen naar een nieuw pand.

“Het is ons dan ook een genoegen om u op zaterdag 13 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur te mogen ontvangen en rond te leiden in ons nieuwe bedrijf op Industrieterrein Overspoor 53 in Nibbixwoud. Wij staan voor u klaar om ons als ‘dak- en geveldeskundige’ aan u te presenteren. Tot dan!” 

Open huis
Dat het bedrijf goed werk aflevert blijkt uit de vele speciale projecten die het gemaakt heeft. Denk maar eens aan het Centraal Station Rotterdam, De Hermitage en het filmmuseum Eye aan het IJ in Amsterdam, Theater de Vest in Alkmaar, het Hoogheemraadschap in Zwaagdijk West, LivingInn in Opmeer en diverse Lei objecten zoals o.a. Kerktorentje van Bessie in Nibbixwoud en de kerktoren van Andijk, Seeduyne in Egmond en de Marine gebouwen in Den Helder. Het werkgebied beslaat Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Texel en zo nu en dan een uitstapje naar een verder weg gelegen provincie komt ook voor.

Nieuwbouw
Het overgaan naar een nieuw bedrijfspand is geboren uit noodzaak. “Op de oude locatie kunnen zij niet langer meer voldoen aan de hedendaagse wet en regelgeving betreffende Arbo- en Milieu. De huidige locatie is te klein geworden en daarbij is het logistiek ook niet meer verantwoord om alles net naast de openbare weg te laden, te lossen en te parkeren. Vandaar dat zij een ongeveer 5 jaar geleden begonnen zijn over het denken aan een nieuw pand op het Industrieterrein Overspoor in Nibbixwoud. Daar staat nu een gebouw dat aan alle hedendaagse eisen voldoet. Aan dit pand hebben zij een heleboel werkzaamheden zelf gedaan. Natuurlijk het dak, dat spreekt. Maar ook de gevelbekleding is door henzelf aangebracht, want ook daar zijn zij sterk in. Dit gebouw is nu hun visitekaartje geworden. Door de jaren heen hebben zij ruime ervaring en deskundigheid opgedaan met diverse daken en gevelsystemen en staan voor waterdichte oplossingen van hoge kwaliteit en durven uitdagende projecten aan te pakken. Van dakkapel tot bedrijfshal, zowel plat als hellend dak en zijn actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Hun motto is: Uw dak is ons vak.