Opbrengst collecte Brandwondenstichting wordt door DekaMarkt en Drogist Vroegop Wervershoof verdubbeld

imageWervershoof | APB – Ook in Wevershoof is het van 7 tot en met 13 oktober collecteweek voor de Brandwonden Stichting. Belangrijk, want de Brandwonden Stichting ontvangt geen subsidies en kan alleen door giften wetenschappelijk onderzoek, preventie en (na)zorg voor mensen met brandwonden realiseren. DekaMarkt en Drogist Vroegop helpen de stichting hiermee door de opbrengst van een collectebus te verdubbelen.

Het is vooral dankzij de inzet van zo’n 65.000 vrijwilligers dat de Brandwonden Stichting haar werk kan doen. Jaarlijks gaan zij in de tweede week van oktober langs de deuren met het verzoek om een kleine bijdrage.

Ook bedrijven, winkeliers en ondernemers in Wervershoof dragen de Brandwonden Stichting veelal een warm hart toe. En hebben alle begrip voor de teruglopende inkomsten door de crisis waarmee de Brandwonden Stichting kampt. De ludieke actie waarbij je als bedrijf een collectebus kan verdubbelen (gemiddeld 50 euro per bus) is dan ook in de aanloop van de collecteweek een succes.

Ook DekaMarkt en Drogist Vroegop steunen het goede doel door een collectebus te verdubbelen. En helpt op die manier mee de missie ‘brandwonden voorkomen en mensen met brandwonden ondersteunen’ te vertalen naar concrete actie.

Sponsors die een collectebus verdubbelen, worden natuurlijk niet stil gehouden. Als dank voor hun steun wordt er een sticker op de bus geplakt waarmee de collectant in Wervershoof langs de deuren gaat. Tevens ontvangen zij een certificaat. Tenslotte is de Brandwonden Stichting dankbaar voor elke euro, maar zijn we dubbel dankbaar voor al die ondernemers die meedoen aan de collecteverdubbelaar! Mede namens alle mensen met brandwonden: hartelijk dank!