Hotclub Magnus in Slot Schagen

image
Schagen – Manouche Productions presenteert binnenkort een avondje ‘gipsy-swing’ in Slot Schagen met zigeunerorkest Trio Alexio. Zij zijn graag gezien gasten op festivals in binnen- en buitenland.

Tijdens hun ‘Tour de Swing’ door Nederland, brengt het supertrio hun nieuwe programma ‘Ode aan Django Reinhardt’. De familie Alexio bespeelt in het bekende ‘Hot de France’ genre, de originele Mario Maccafari gitaren gebouwd door Henri Selmer, waarmee ook Django Reinhardt furore maakte.

Alexio speelt met een vette knipoog naar Rosenberg in de originele bezetting met virtuoos Alexio Mensi op leadguitar, Jasper Mayo, rhytm guitar en Gerry Cristelli op double bass. Gast vocalist ‘puur zang’ Hans Bootsman zingt op uitnodiging aanstekelijke ‘standards’ als ‘Dinah’, ‘I’ve got rhytme’ en speelt op piano ‘in mineur’ ‘Autumn leaves’ omdat de herfst is ingevallen.

Tevens worden als achtergrond unieke filmbeelden vertoond van Django Reinhardt deze avond. De slotbrug van ‘Hotclub de Magnus’ in Slot Schagen wordt zaterdagavond 20 oktober neergelaten om 20.30 uur. Welkom op reservering 0627358930 i.v.m. de bitterballen …