Wat te doen vandaan, zondag 7 oktober? Vlooienmarkt Wervershoof en Hulpverlenersdag in Hoorn

Vlooienmarkt Wervershoof – zondag 7 oktober

image

Wervershoof | APB – Tweedehands speelgoed, kaarten, kleding, curiosa, sieraden, gereedschap of spulletjes uit grootmoeders tijd. Waardevol of niet, zeldzaam, bijzonder of alledaags, het is steeds weer een verrassing op de Vlooienmarkt in Hoorn. Wat voor de één geen waarde meer heeft, kan voor de ander nog zeer bruikbaar zijn. En over de prijs valt […]

Respect voor hulpverleners: de Nationale Hulpverlenersdag komt eraan: zondag 7 oktober in Hoorn

image

Hoorn – De Nationale Hulpverlenersdag komt eraan: zondag 7 oktober op de Nieuwe Wal! De uitnodigingen zijn verstuurd, het terrein wordt piekfijn in orde gemaakt en het materieel krijgt nog een wasbeurt. Aanstaande zondag, 7 oktober, is de eerste Nationale Hulpverlenersdag. Hulpverleners worden in het zonnetje gezet en bijna vijftig hulpverlenende instanties demonstreren wat ze […]