Kom naar de 7-de Dag van de West-Friese Ondernemers!

image

Regio | APB – Hét netwerkevenement voor ondernemend West-Friesland komt er weer aan! De Dag van de West-Friese ondernemer vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 oktober 2012, wederom in Schouwburg Het Park.

Wij zijn blij u, na een uitstapje van een jaartje op donderdag, weer op vrijdag te mogen ontvangen op deze sfeervolle locatie aan het Hoornsche Hop. Na de ontvangst van alle genodigden om 14.00 uur, zal het hoofdprogramma tussen 14.30 en 16.30 uur plaatsvinden. Kopstukken van de Nederlandse televisie Jan Mulder en Jort Kelder voorzien u deze middag van de laatste nieuwsfeiten. Op geheel eigen en interactieve wijze bespreken ze de (Westfriese) actualiteit. Aansluitend is het vanaf 16.30 uur weer tijd voor de traditionele netwerkborrel die tot ongeveer 18:30 uur zal duren.

De Dag is dit jaar alleen toegankelijk op uitnodiging van de organisatie en de partners van het evenement. Organisatie en partners hebben kaarten voor de hele middag, dus het is niet mogelijk om zonder uitnodiging/kaart alleen vanaf 16:30 uur te komen netwerken.

Er zijn vanaf nu kaarten verkrijgbaar a 75 euro. Klik hier om te bestellen.
Houd het laatste nieuws rondom de Dag van de West-Friese Ondernemer dus goed in de gaten via Facebook, Twitter en LinkedIn.

Eén reactie

  1. Lijkt wel een reclame van de Comunistische Partij. Nederland?

Reacties zijn gesloten.