AVV, Korfbal Asonia, Gymnastiekver. VVW en IVN op pad voor de Grote Clubactie in Andijk

imageAndijk | APB – Vier verenigingen in Andijk gaan morgen op pad om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. De verenigingen houden deze actie om de verenigingskas te spekken. Tachtig procent van de opbrengst van de loten gaat namelijk naar de deelnemende verenigingen.

Organisatie Grote Clubactie

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. De Grote Clubactie is in 1972 in Tilburg opgericht door Pierre Claessens, chef-redacteur bij het toenmalige Nieuwsblad van het Zuiden.

Belangrijk doel

De Grote Clubactie dient een belangrijk doel: het steunen van verenigingen in heel Nederland. Of het nu om sport of spel gaat, clubs en verenigingen zijn van levensbelang voor een gezonde samenleving.