Paralympische open zeildagen in Medemblik

Medemblik – Wil jij voor Nederland zeilen en medailles winnen tijdens de Paralympische Spelen in Rio 2016? Of wil jij eerst jouw talent toetsen? Heb je sport- en zeilervaring? Heb je een lichamelijke handicap? Ben je tussen de 16 en 35 jaar? Wil je grenzen verleggen en de strijd aangaan met andere sporters? Dan zijn de Paralympische open zeildagen iets voor jou!  

Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2012 worden in het International Sailing Center te Medemblik deze Paralympische open zeildagen georganiseerd. Tijdens deze dagen beoordelen de bondscoaches, middels individuele gesprekken in verschillende klassen, jouw mogelijkheden. Na afloop van deze gesprekken kun je zelfs proefvaren en wordt er bekeken wat voor jou de beste weg is om jezelf binnen de zeilsport te ontwikkelen.  Lees verder…