Ab Krook en Jan Roelfs assisteren Sportservice West-Friesland

West-Friesland | APB – Sportservice West-Friesland organiseert op zaterdag 13 oktober een bijeenkomst speciaal voor sportverenigingskader.

image

image

image

Leo Timmers

Ab Krook

Jan Roelfs

Sportservice en sportvereniging dichter bij elkaar

imageDeze dag heeft als doel om de sportverenigingen op de hoogte te brengen van werkzaamheden die Sportservice voor hun zou kunnen uitvoeren. Sportservice kan sportverenigingen op allerlei gebied adviseren, maar wil ook graag dat verenigingen onderling op de hoogte raken van elkaars mogelijkheden. De twee hoofdthema’s van deze verenigingsdag zijn het genereren van sponsorgelden en het vinden van meer vrijwilligers. Deze onderwerpen staan in de top 5 van verenigingsvragen in West-Friesland. De sprekers op deze verenigingsdag zijn Leo Timmers, Ab Krook en Jan Roelfs. Informatie over gerelateerde onderwerpen staan u op deze dag ter beschikking via stands en door de aanwezigheid van medewerkers van Sportservice West- Friesland. De dag wordt afgesloten met een buffet en een bezoek aan de in de eredivisie spelende handbalwedstrijd van de dames van Westfriesland SEW tegen Fortissimo.


Partner bij sponsoring

Sportservice West-Friesland heeft in Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland een partner gevonden. Het unieke is dat iedere Rabobankvestiging de beschikking heeft over eigen sponsorgelden, door middel van het Coöperatiefonds, die lokaal ingezet kunnen worden. Verenigingen kunnen daar zelf een aanvraag voor indienen. Op de verenigingsdag wordt hier door directeur HRM en Coöperatie Leo Timmers op ingegaan.

Sprekers

Ab Krook maakte zijn debuut als bondscoach in 1977 van de Nederlandse dames schaatsploeg. In 1988 werd hij bondscoach van de mannen schaatsploeg. Ab Krook heeft op acht Olympische Winterspelen schaats(t)ers begeleid en wordt gezien als één van de beste schaatscoaches van Nederland. Sinds februari 2012 is hij sponsormanager bij het Nederlandse wielerteam Cyclingteam De Rijke.

Jan Roelfs was lid van de technische staf van het Koreaanse voetbalelftal vanaf januari 2001 tot en met het WK eind juni 2002. Als teammanager en rechterhand van bondscoach Guus Hiddink was hij verantwoordelijk voor de complete organisatie rondom het team. Momenteel is Jan Roelfs één van de vaste voetbal- en tenniscommentatoren bij Studio Sport. Afgelopen zomer was hij tijdens de Olympische Spelen ook vast commentator van de hippische sport. Met zijn humor gebrachte presentatie gebruikt hij ook regelmatig pakkend beeldmateriaal.

Leo Timmers is directeur HRM en Coöperatie van Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland. Zijn presentatie heeft als onderwerp fondswerving en sponsoring.

Programma

 • 14.15 Inloop

 • 14.45 Opening en welkomstwoord
 • 15.15-15.45 Lezing door Jan Roelfs
 • 15.45-16.15 Pauze en organisatiemarkt
 • 16.15-16.45 Presentatie ‘fondswerving’ door Leo Timmers
 • 16.45-17.15 Presentatie ‘vrijwilligers werven’ door Ab Krook
 • 17.15-17.45 Paneldiscussie
 • 17.45-18.45 Meet&greet medewerkers Sportservice West-Friesland, netwerkborrel en buffet
 • 19.00-21.00 Bezoek eredivisiewedstrijd handbal: Westfriesland SEW-Fortissimo
 • 14.15-18.00 Doorlopend, organisatiemarkt gerelateerd aan de thema’s ‘vrijwilligers’ en ‘fondswerving’. De volgende organisaties zijn aanwezig: Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland, Vrijwilligerspunt, Sportservice West-Friesland, Sportzorg en Fonds Gehandicaptensport.

 • Overige informatie

  Datum: zaterdag 13 oktober
  Plaats: Wognum
  Locatie: Sport- en Wellnesscenter De Bloesem, Conferencelaan 19
  Tijd: 14.45-18.00 uur (incl. buffet en wedstrijd 21.00 uur), inloop vanaf 14.15 uur
  Kosten: €15,- p.p. voor deelnemers van verenigingen met aanbod Aangepast Sporten of uit de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Koggenland, Medemblik en Opmeer. Alle overige verenigingen/personen betalen €50,- p.p. Betaling via machtiging.

  Aanmelden

  Dankzij subsidiëring door de gemeenten Koggenland, Drechterland, Medemblik, Enkhuizen en Opmeer aan breedtesport- een aangepaste sportverenigingen zijn de kosten laag voor deelnemers uit deze gemeenten. Daarnaast hebben ook de gemeenten Hoorn en Stede Broec de subsidiëring voor verenigingen met een aangepast sportaanbod voor hun rekening genomen. Voor deelnemers uit de bovengenoemde gemeenten zijn de kosten € 15,-, overigen betalen € 50,- voor een geheel verzorgde dag. Vooraf aanmelden voor 6 oktober a.s. is mogelijk via www.sportservicewestfriesland.nl. Voor telefonische inlichtingen kunt u contact opnemen met Cindy Koopman op (0229) 28 77 00.

  Klik hier!!!