Wat te doen vandaag, zondag 30 september?

image

Hoorn op Zondag: 30 september 2012 HDA Autospektakel

Hoorn | APB – Op zondag 30 september wordt er in het centrum van Hoorn weer een gezellige koopzondag gehouden. Voor de tweede maal presenteert een aantal Hoornse autodealers zich met een selectie uit hun occasionaanbod in de stad. HDA Autospektakel tweede editie Hoorn – Elf Hoornse autodealers presenteren een deel van hun occasions op de Grote Noord en […]

Koren op de molen in Wervershoof - APB | Andijker Nieuws Net

Ballonnenwedstrijd en korenfestival als afsluiting molenseizoen Wervershoof

Wervershoof | APB – Zondag 30 september is Molen de Hoop in Wervershoof voor de laatste dag in 2012 geopend voor het publiek. Deze dag zal het molenseizoen weer feestelijk worden afgesloten met een gezellig feest voor jong en oud. Het programma begint om 12.00 uur met een streetdance-demonstratie olv. Lara Weel. We hopen dat veel ouders, […]

Zand

IVN: 30 september Microscoop in het Streekbos Paviljoen

Streekbos | Bovenkarspel | Andijk | APB – Het kleine, onzichtbare, groot maken. Dat doet een microscoop. Het IVN West-Friesland laat zien hoe het werkt op zondag 30 september. Vanaf 14.00 uur staan de microscopen opgesteld in de Incoteczaal van het Streekbos Paviljoen. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom en ook voor de (groot)ouders valt […]

image

Gratis taxatie in Zuiderzeemuseum Enkhuizen op zondag 30 september

Enkhuizen | APB – Op zondag 30 september organiseert het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen met het Engelse veilinghuis Bonhams voor de tweede keer een taxatiedag voor zijn bezoekers. In museumrestaurant Het Amsterdamse Huis zijn experts aanwezig op het gebied van schilderijen, meubels, zilver en porselein. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 16.00 uur maximaal drie voorwerpen gratis […]