Foto’s en filmpje nieuwe reddingboot ‘Bernardine’ voor KNRM Medemblik

image

Medemblik | APB – Vanmiddag is de nieuwe reddingsboot van de KNRM gedoopt met de naam “Bernardine” en daarna in de vaart genomen! De reddingsboot is voorzien van jetmotoren. Reddingsboten van omliggende stations waren bij de tewaterlating aanwezig met hun eigen materiaal! Foto’s © APB | Andijker Nieuws Net

Nieuwe boot voor Andijk in aanbouw
De nieuwe reddingboot werd gedoopt door mevrouw W.C. Vroonland-Manshande, de echtgenote van oud-bestuurslid en medeoprichter van Rescue Medemblik, de heer P.D. Vroonland. Tegelijkertijd droegen Rescue Medemblik en Reddingsbrigade ‘t Span te Andijk hun taken over aan KNRM-station Medemblik. Dit station beschikt nu over twee uitruklocaties: Medemblik en Andijk. Voor het reddingstation in Andijk is een soortgelijke reddingboot in aanbouw, ter vervanging van de huidige reddingboot ’t Span. Lees hier meer

2012-09-29 reddingsbrigade4

Bekijk het filmpje op Facebook

Hieronder nog meer foto’s, o.a. van KNRM Andijk

en KNRM Enkhuizen

2012-09-29 reddingsbrigade32012-09-29 reddingsbrigade22012-09-29 reddingsbrigade12012-09-29 reddingsbrigade