Kinderactiviteiten in Enkhuizen tijdens de herfstvakantie

imageEnkhuizen | APB – Tijdens de herfstvakantie op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 oktober organiseert het welzijnswerk van Welwonen verschillende kinderactiviteiten. Koken en knutselen in wijkcentrum en eetcafé de Bonte Veer en een sport- en spelmiddag in sporthal de Drecht.

Kinderkookcafé (8 tot en met 12 jaar)
In wijkcentrum en eetcafé de Bonte Veer, Wielewaal 1, woensdag 24 oktober, 13.30 – 17.00 uur. Onder begeleiding van huiskok Edwin Huisman maken de kinderen een voortreffelijke maaltijd die ze na afloop met hun ouders in het eetcafé mogen opeten. De kosten zijn € 2,50 per kind. Hiervoor mogen ze ook ’s avonds mee-eten. De ouders betalen voor het diner € 5,50 p.p. De drankjes bij het diner worden apart afgerekend. Er kunnen maximaal twintig kinderen meedoen. Vol = vol.

Sport- en spelmiddag (6 tot en met 12 jaar)
In sporthal de Drecht, Boendersveld 1, donderdag 25 oktober, 13.00 – 17.00 uur.
Er zijn verschillende sport- en spelactiviteiten, zoals een klimwand, teamsporten en het springkussen. De kosten zijn gratis. Inschrijven voor deze activiteit hoeft niet. Loop gewoon binnen en doe lekker mee.

Knutselmiddag ‘Halloween lichtjes schilderen’ (6 tot en met 12 jaar)
In wijkcentrum en eetcafé de Bonte Veer, vrijdag 26 oktober, 13.30 – 15.30 uur.
Op de laatste dag van oktober is het Halloween en al gauw volgt St. Maarten. De zelf geschilderde lichtjes kunnen bij beide festiviteiten mooi voor het raam staan. Tijdens het knutselen wordt er gezorgd voor limonade en een koekje. De kosten zijn € 2,00 per kind. Betaling bij de activiteit. Er kunnen maximaal twintig kinderen meedoen. Vol = vol.

Inschrijven
U kunt uw kind inschrijven tot en met donderdag 18 oktober door een e-mail te sturen naar opbouwwerker Judith Sanstra, JSA@welwonen.nu. Vermeld naast de naam van de activiteit ook de naam en leeftijd van uw kind(eren) plus uw eigen achternaam en uw telefoonnummer. Schrijf snel in, want vol = vol! U betaalt de activiteit op de dag zelf.