Jongeren koken voor ouderen in ‘De Kapel’ van Andijk

imageAndijk | APB – Op woensdag 3 oktober kookt een groep tieners rond “De Kapel” in Andijk een maaltijd voor oudere dorpsgenoten. Die traditie bestaat in de protestantse gemeente Andijk-Wervershoof al jaren en is nu opgenomen in het programma van de “Werkgroep Maatschappelijk Sterk.”

In die werkgroep participeren organisaties als o.a. “De Wering”, Wonen-Plus, de ouderen-bonden, de kerken en anderen. Het is nu een activiteit in het kader van de Week tegen eenzaamheid.

Iedereen van +/- 60 jaar en ouder is welkom op woensdag 3 oktober voor een heerlijke en vooral gezellige maaltijd. Vanaf 17 uur is “De Kapel”aan de Middenweg 48 open. Rond 17.30 uur wordt de eerste gang opgediend.

Deelnemers kunnen zich opgeven via tel. 0229-238450 of per mail: ton@co-libris.nl.

Wie graag een financiële bijdrage wil leveren krijgt daarvoor de gelegenheid, maar op dat punt zijn er geen verplichtingen. U bent hartelijk welkom!