Crisis in “De Kapel” te Andijk?

imageAndijk | APB – De protestantse gemeente Andijk-Wervershoof organiseert niet alleen kerkdiensten, maar ook een serie avonden onder de titel: Lezingen in de Kapel”. Op donderdag 4 oktober komt Dhr. Gerrit Heuven een avond verzorgen over het werk van “De Hezenberg.”

De Hezenberg is een landgoed in de buurt van Hattem (bij Zwolle), waar mensen die in crisis verkeren een tijdje kunnen verblijven om weer op verhaal te komen. Op de Hezenberg zijn hulpverleners van verschillende disciplines beschikbaar om aan probleem te werken, zoals psychologen, maatschappelijk werkers, pastores, creatieve en andere therapeuten. Cliënten zijn vaak mensen met problemen als burn-out, opvoeding, relatie, traumaverwerking, scheiding en daarbij kunnen ook de religieuze aspecten aan de orde komen, maar alleen als cliënten dat willen.

De Hezenberg is een erkende GGZ-instelling, waardoor de kosten binnen de perken kunnen blijven. De ervaring leert dat mensen vaak als herboren terugkeren van een verblijf op de Hezenberg. “De Kapel” stelt u graag in de gelegenheid kennis te maken met deze unieke vorm van hulpverlening.