Gratis taxatie in Zuiderzeemuseum Enkhuizen op zondag 30 september

imageEnkhuizen | APB – Op zondag 30 september organiseert het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen met het Engelse veilinghuis Bonhams voor de tweede keer een taxatiedag voor zijn bezoekers.

In museumrestaurant Het Amsterdamse Huis zijn experts aanwezig op het gebied van schilderijen, meubels, zilver en porselein. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 16.00 uur maximaal drie voorwerpen gratis laten taxeren.

Net als vorig jaar verwachten de taxateurs weer veel nieuwsgierigen met een schilderij, het zilveren bestek van oma of een oud meubelstuk dat veel geld waard blijkt te zijn. Eigenaren worden verrast door de bijzondere verhalen achter de voorwerpen.

Grote voorwerpen

Bezoekers kunnen zonder afspraak terecht voor een vrijblijvende en vertrouwelijke taxatie van hun kunstvoorwerpen. Ook krijgen zij advies over het eventueel ter veiling aanbieden van hun objecten. Grote voorwerpen mogen binnengebracht worden via de dienstingang van het museum. In dit geval vraagt het museum bezoekers contact op te nemen voor een afspraak en routebeschrijving via 0228-351111.