Pop@hetPark showcase voor nieuw talent in Hoorn

imageHoorn | APB – Zaterdag 6 oktober is Schouwburg het Park in Hoorn tot in alle hoeken en gaten gevuld met crossover-popmuziek. Op maar liefst 6 verschillende podia zullen optredens te zien zijn waarvan elke muziekliefhebber zal smullen.

Het festival is een showcase van opkomende internationale en nationale artiesten, maar natuurlijk treedt er ook Hoorns talent op!

Doorgebroken in 2012

imageNa de zeer geslaagde 1e editie in 2011 waar o.a. Tangarine, Gerhardt, Case Mayfield, Yori Swart, Kris Berrie, Beans & Fatback, Gregory Page (USA) en Tim Knol grote indruk maakten op het publiek, hebben de programmeurs nu hoge verwachtingen van o.a. Tim Grimm (USA), Andy, Wooden Saints, Swelter en Mattanja Joy Bradley (bekend van ‘de beste singersongwriter van Nederland).

Daarnaast kan je genieten met optredens van Yori Swart & band, Wooden Saints, Swelter, Tim Grimm (USA), Matt Harlan (USA), Anne Soldaat, Fernando Lameirinhas, Divera (Vera van der Poel), Stephen Simmons (USA), Spanjers, Van Dijsseldonk & Planteijdt, Mattanja Joy Bradley en Diggy Dex.

Een bijzonder onderdeel van het festival zijn de optredens van het Grand Park Orchestra, 35 musici groot. In hun eerste show ontvangt het orkest onder leiding van Wouter Hakhoff, niemand minder dan Lucky Fonz III, die speciale arrangementen van zijn hits zal uitvoeren. In hun tweede show zal een keur van festivalartiesten de revue passeren.

Pop@hetPark geeft Hoorns muziektalent de ruimte

Dat de Hoornse muziekscene volop bloeit is te zien in de rest van het programma. Zo zijn er deze 2e editie optredens van: Steed, Electric Tears, The Aitm, Easy-Go, DOG, Holland Elektro, Pepijn Spijkerman, Mama Loo, Two Shakes of a Lamb’s tail, Andy en Jules Otto.

Artiesten met het Grand Park Orchestra
Diverse Pop@hetPark-artiesten en speciale gasten brengen nog een eigen nummer met het Grand Park Orchestra in een tweede speciale voorstelling in de Hamletzaal.

Ontdekking van vorig jaar Yori Swart is één van de afsluiters van het festival, maar dit jaar met haar band. In de Foyer nemen dan de DJ’s van Outdoor Stereo-organisatie Pink__Hippo het over; Funk E Drums en daarna Ryan Fiesta & San Fella. Deze DJ’s sluiten het festival Pop@het Park af tot in de kleine uurtjes. De kans dat een aantal orkestmusici hier nog een bijdrage aan leveren is aanwezig.

De organisatie van Pop@hetPark is in handen van het Park, PeTiCantus, Manifesto, Pop Hoorn, Wouter Hakhoff en Pink Hippo.

Voorverkoop tickets
Tickets kosten slechts € 19,50 en zijn te koop via de speciale festivalwebsite www.popathetpark.nl en aan de kassa van het Park. Het Park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gelegen op 5 minuten loopafstand van Station Hoorn ns.