Koren op de molen in Wervershoof

Wervershoof – Zondag 30 september a.s. is al weer de laatste dag dat Molen de Hoop in 2012 geopend is voor het publiek. Deze dag wordt het seizoen weer feestelijk afgesloten met een leuk programma voor jong en oud. Er komen 4 koren optreden en dat zijn: het Havenkoor uit Andijk, Schalmsmart uit Westwoud, Reigerssmart uit Hoogkarspel en nieuw dit jaar is het koor Vol Vuur uit Hoogkarspel. Zij zingen Nederlandstalige popmuziek en dat belooft samen met de andere koren een gezellige dagje uit bij molen de Hoop.

Koren op de molen in Wervershoof - APB | Andijker Nieuws Net

Voor de jeugd is er weer de Rabobank-ballonnenwedstrijd, een spellencircuit, gratis pannenkoeken eten en een springkussen. De koren zullen optreden tussen 12.30 uur en plm. 17.00 uur. Het programma voor de jeugd begint om 12.00 uur met een demonstratie streetdance en wordt om 15.00 uur afgesloten met de jaarlijkse ballonnnenwedstrijd. We hopen dat er weer veel kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s naar de molen komen om mee te doen aan het spellencircuit en een ballon de lucht in laten gaan, want er zijn weer leuke prijzen te verdienen voor de 3 ballonnen die de langste afstand afleggen.

Om half 4 gaat de BBQ aan en kan iedereen (tegen betaling) weer genieten van die overheerlijke hamburgers en saté van slager Ruiter. Henny Vleerlaag gaat deze dag weer vrijwillig achter de BBQ staan en zorgt er voor dat het vlees precies op tijd van het vuur wordt gehaald. Het kan niet anders dat het weer beregezellig wordt bij de molen, een mooie afsluiting van een prachtig molenseizoen. In de 2 voorgaande jaren werd de Wervershoofse kermis hier nog dunnetjes over gedaan dus zorgt dat u allen van de partij bent. Zie voor meer informatie onze website