Hoorn op Zondag: 30 september 2012 HDA Autospektakel

image
Op zondag 30 september wordt er in het centrum van Hoorn weer een gezellige koopzondag gehouden. Voor de tweede maal presenteert een aantal Hoornse autodealers zich met een selectie uit hun occasionaanbod in de stad.

HDA Autospektakel tweede editie

Hoorn – Elf Hoornse autodealers presenteren een deel van hun occasions op de Grote Noord en Roode Steen die van voor tot achteren vol staan met auto’s. Glimmend gepoetst en wachtend op een nieuwe eigenaar.

Deelnemende dealers zijn: Autobedrijf Peter Ursem BV (Mitsubishi), Autobedrijf C. van der Maat (Citroen/Fiat), Nic. De Rie (Volvo), Ten Boekel en Bakker (Nissan), Autobedrijf Welman b.v.(Honda), Autobedrijf De Dreu BV (Seat), Toyota Botman Zwaag (Toyota) Gomes Noord-Holland BV (Mercedes), B&K autocentrum Hoorn (Ford), Van der Linden van Sprankhuizen (Opel), Fakkert Autogroep (Hyundai), Autobedrijf Schipper (Skoda).

De dealers willen u graag gastvrij ontvangen en trakteren u daarom op allerlei heerlijkheden zoals stroopwafels, ijs en suikerspinnen. Gratis, omdat ze het leuk vinden dat u een bezoek aan de stad brengt.

Op het Kleine Noord kunt u zich vergapen aan allerhande prachtig opgepoetste oldtimers.

image

Gezellig winkelen en een gevarieerde markt

Vrijwel alle winkels openen vandaag hun deuren. Daarnaast is er een gezellige markt. U treft daar niet alleen de meest uiteenlopende braderiekoopjes, maar ook aanbieders van curiosa, woon- en tuindecoratie en winkeliers die met speciale marktaanbiedingen een kraam vullen. Een uitgelezen moment dus om een lekker ontspannen dagje te winkelen.

Alle activiteiten zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Tot ziens in Hoorn!