APB | Andijker Nieuws Net mobiel bekeken | Samsung meest favoriete GSM

Joehoe!Andijk | APB – De site van APB | Andijker Nieuws Net wordt veel mobiel bekeken. Doordat de pagina’s zich automatisch aanpassen aan het toestel kan het nieuws op de voet worden gevolgd, zowel voor Androïd- en iPhone-toestellen. Geen aparte app nodig, gewoon simpel via je browser de site bekijken! Je kunt meteen zien wat de meest favoriete merk onder de GSM‘s is…

Samsung wordt het meest gebruikt, gevolgd door Apple, HTC, BlackBerry, Nokia en Acer. Voor zover het merk nog andere types kent wordt dit per merk aangegeven. Ruim een kwart van de bezoekers van APB | Andijker Nieuws Net gebruikt GSM of een tablet en bijna de helft daarvan (47,8%) een Samsung-toestel. Dit is overigens een monitor van 12 uren, gemeten van 18:00 tot 06:00 uur deze ochtend.

image

Je kunt je scherm nog instellen door aan te geven of je eerst koppen wilt lezen of koppen met artikel. Door te scrollen bij ‘alleen koppen lezen’ krijg je een overzicht van de artikelen, klik op het gewenste artikel en het verschijnt in beeld!


Hieronder de overige merken

imageimage

Zelf ook een mobiel of tablet met internet? Ga naar je browser en toets in de adresbalk: andijkernieuws.net. U komt dan vanzelf op deze site terecht!

Klik hier!!!                                

Ook met je mobiel of tablet!