Aangepast sporten: G-honkbal West-Friesland Cup

image~
imageFoto’s: Deelnemers aan de West-Friesland Cup 2011′
Regio West-Friesland Oost | APB – Honk- en Softbalvereniging Urbanus uit Zwaag organiseert op zondag 23 september de G-honkbal West-Friesland Cup. Iedereen met een beperking die niet rolstoelafhankelijk is kan deelnemen aan dit toernooi.

Voor het tweede jaar neemt H.B.S.V. Urbanus de organisatie van de West-Friesland Cup op zich. Met Ab van der Lelie als stuwende kracht, is er contact gezocht met G-teams uit heel Noord-Holland waaronder Double Stars, DSS, Herons en Only Friends. De teams bestaan uit 6 tot 8 spelers waarbij er op kleine velden gespeeld wordt met 3 honken (2 honken en een thuisplaat). Door de slagman kan er gekozen worden tussen een aangooi of een slag vanaf het statief.

imageNaast de teams die uitgenodigd zijn voor dit toernooi, kunnen individuele spelers zowel met als zonder ervaring zich ook nog aanmelden. Individuele spelers worden ingedeeld bij een van de deelnemende jeugd of senioren teams.

De West-Friesland Cup wordt gespeeld op het terrein van H.B.S.V. Urbanus, Kerketuin 100a, Zwaag. De dag wordt ondersteund door vele enthousiaste vrijwilligers. Wilt u zich als speler opgeven dan kan dat tot 20 september a.s. via info@g-honkbal.nl. Voor telefonische inlichtingen kunt u contact opnemen met Ab van der Lelie (06) 45882443.

Wilt u meer informatie over het totale aangepaste sportaanbod kijk dan op http://www.aangepastsporten.info of neem contact op met de regiomedewerker aangepast sporten Mariska Bakker, telefoon (0229) 28 77 04 of via e-mail. Ook kunt u via deze weg onze digitale nieuwsbrief aanvragen of een persoonlijk sportadvies krijgen. Verenigingen die met het idee rondlopen te starten met een sportgroep voor volwassenen of kinderen met een beperking kunnen voor ondersteuning ook terecht bij de regiomedewerker.
APB | Andijker Nieuws Net geeft ruime aandacht aan aangepast sporten