Open dag gemeentelijke begraafplaats Enkhuizen

Open dag gemeentelijke begraafplaats EnkhuizenEnkhuizen – Iedereen is zaterdag 22 september tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom om kennis te maken met de dienstverlening en de mogelijkheden die op de begraafplaats geboden kunnen worden.

Hét moment voor mensen die vragen hebben over het onderwerp begraven en de begraafplaats in het bijzonder.

Er zijn verschillende rondleidingen die een kijkje achter de schermen van de begraafplaats bieden. Zo kunnen bezoekers onder andere kennis maken met een nieuwe manier van begraven in de onlangs geplaatste betonnen grafkelders.

Asbestemmingen
Daarnaast is alles te zien wat komt kijken bij het maken van een grondgraf en ook de verschillende asbestemmingen worden niet overgeslagen. Er zijn enkele infostands waar onder andere een uitvaartondernemer en een steenhouwer aanwezig zijn. Veel mensen die de begraafplaats bezoeken hebben vragen aan onze beheerder, de open dag wordt georganiseerd om deze informatie op een illustratieve manier te verstrekken. De dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Adres: Gemeentelijke begraafplaats – Emmaplein 1 – Enkhuizen