Foto-update: Waterongeval Veenakkers–Driehuizen Andijk

Album weergeven

Waterongeval Veenakkers – Driehuizen

imageAndijk | APB – • Een 50-jarige automobiliste uit Enkhuizen belandde maandagmiddag rond 15.45 uur met haar voertuig in het water op de Veenakkers.

Een 45-jarige automobiliste uit Enkhuizen reed over de Veenakkers en wilde rechtdoor het Driehuizen oversteken. Waarschijnlijk zag zij hierbij de van rechts komende 50-jairge automobiliste over het hoofd. Deze belandde door de aanrijding in de sloot. Zij werd door de brandweer uit haar voertuig bevrijd en werd met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de andere automobiliste werd ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. De auto’s werden weggetakeld.

Foto’s © J. Langenbach – APB | ANN – Door op “Alle foto’s weergeven” te klikken ziet u niet alleen de afgebeelde foto’s vergroot, maar ook andere foto’s die gemaakt zijn.