Wat te doen vandaag? Veel! Een impressie…

image 
WATERSPORT

Laatste dag Open Dutch Championships Medemblik

Dit weekend, op 14, 15 en 16 september worden de Delta Lloyd Open Dutch Championships nabij Medemblik gezeild. Dit kampioenschap is oorspronkelijk speciaal voor olympische en paralympische klassen. Naast de 470′s, Lasers en Finnen, doen jaar ook de Melges 24 en SB 20′s mee. De deelnemers van de Olympische spelen die zeilden in […]

image 
ENTERTAINMENT

Jazz in Chicago

‘Young Blue Eyes Productions’ prolongeert wegens groot succes in jazztaveerne ‘Chicago’ van Slot Schagen weer een live-jazz middag. Populaire ‘sing & swing’ wordt ten gehore gebracht in de bekende ‘mainstream style’ van Oscar Peterson, Nelson Riddle en Count Basie door ‘The Americain Songbook Quartet’. Vocalist ‘puur zang’ Hans Bootsman wordt begeleidt door muzikanten met een […]

image 
EDUCATIEF

IVN: Varen en historie Het Grootslag

Vaarpolder De Weelen is een van de mooiste, nog oude vaargebieden van West-Friesland. De door water omgeven stukken bouwland, de rietkragen en wilgenbossen, en de kenmerkende grote Weelenplassen geven het gevoel terug in de tijd te gaan. Op zondag 16 september kunnen volwassenen en grotere kinderen meevaren met de IVN schuit Wils Kracht. […]

image 
VOGELBEURS

Grote vogelbeurs in Grootebroek

Vogelvereniging “Streker Vogelvrienden’ organiseert weer een beurs op zondag 16 september 2012. Er zullen veel verschillende soorten vogels te koop worden aangeboden. Verschillende soorten parkieten, kleur-, postuur-, en zangkanaries en verschillende soorten tropische vogels zullen weer van eigenaar wisselen. Ook zullen er weer een aantal handelaren aanwezig zijn met voer, vogels en diverse […]