Grote vogelbeurs in Grootebroek

Grote vogelbeurs in GrootebroekGrootebroek – Vogelvereniging “Streker Vogelvrienden’ organiseert weer een beurs op zondag 16 september 2012. Er zullen veel verschillende soorten vogels te koop worden aangeboden. Verschillende soorten parkieten, kleur-, postuur-, en zangkanaries en verschillende soorten tropische vogels zullen weer van eigenaar wisselen. Ook zullen er weer een aantal handelaren aanwezig zijn met voer, vogels en diverse vogelbenodigdheden.

De entree bedraagt slechts een halve euro (kinderen tot 12 jaar gratis). De toegang voor onze eigen leden is natuurlijk gratis.

Voor iedereen (dus ook niet-leden) is het mogelijk om een of meerdere meters te huren om overtollige vogels en/of benodigdheden te verkopen. De tafelhuur bedraagt € 1,- per meter. Voor leden is de eerste meter natuurlijk weer gratis. Er zal bij inbreng gecontroleerd worden op gezondheid van de vogels. Duiven, kwartels en hoenderachtigen worden niet toegelaten.

Adres: Clubgebouw “Eerste Streker Luchtpost”(duivenlokaal)
Naast zwembad “De Kloet” aan de wijzend 12, 1613 KP Grootebroek
Openingstijden: zondag 16 september 9.30 – 13.00 uur