Update: Gewapende overval op juwelier in Nieuwe Niedorp

Nieuwe Niedorp | APB – Zaterdagmiddag rond 14.40 uur kwam een man de winkel binnen. Hij bedreigde de medewerkster met een vuurwapen en nam een onbekend geldbedrag en sieraden mee. Op het moment van de overval waren er twee klanten in de winkel. Niemand raakte gewond.

Nieuwe Niedorp | APB  Vanmiddag om 14:45 uur heeft er een overval plaatsgevonden op de Juwelier Leguit aan het Hoefje in Nieuwe Niedorp.
De overvaller ging er te voet vandoor in de richting van het winkelcentrum. De politie heeft direct een zoekactie gestart. Daarbij werd ook een speurhond en een helikopter ingezet. Het signalement van de dader is ook via Burgernet verspreid. Helaas werd de man niet meer aangetroffen.

Getuigen gezocht
Het gaat om een blanke man van 25 tot 30 tot jaar en circa 1,75 – 1.80 m. lang. Hij droeg een grijze broek, een paars vest met capuchon, witte sportschoenen met een grijze streep en had een blauwe schoudertas bij zich. De politie heeft sporenonderzoek verricht en al diverse getuigen gesproken. Heeft u iets gezien of gehoord over deze zaak en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neemt u dan contact op met de recherche van de politie Noord-Holland Noord via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.