Maak Kennis met Tennis bij TV Atlas in Andijk

imageAndijk | APB – Sportservice West-Friesland en TV Atlas organiseren vrijdag 28 september 2012 in een tennisinstuif voor iedereen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar die woonachtig is in de gemeente Medemblik. De inschrijving is geheel gratis.

Tennisinstuif

Vrijdag 28 september 2012 is het dan zover. Op deze dag slaan TV Atlas en Sportservice West-Friesland de handen in een om van 16:00 tot 18:00 uur een spetterende tennisinstuif aan te bieden voor iedereen die van tennis houdt of het wil proberen. Op het Tennispark TV Atlas zal een gevarieerd programma aan bod komen om de jeugd, die (nog) niet lid is van een tennisvereniging, een goed beeld te geven van hoe leuk tennis is. De jeugdleden die wel al lid zijn mogen natuurlijk ook komen en zullen kennismaken met bekende en nieuwe spelvormen. De rackets kan je op de dag zelf gratis lenen, maar je eigen racket meenemen mag natuurlijk ook. Deelname aan deze instuif is gratis.

Inschrijven
Wil jij je inschrijven voor deze tennisinstuif? Stuur dan een mail naar Sportservice West-Friesland, Ricardo Appelman, rappelman@sportservicewestfriesland.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om de tennisinstuif Maak Kennis met Tennis + je voornaam, achternaam en geboortedatum. Je bent hierna automatisch ingeschreven en word verwacht om 15:45 uur op het tennispark. Het tennispark van TV Atlas is te vinden op Reinderhoek 2 in Andijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tel: 0229-287700 of bekijk de website www.sportservicewestfriesland.nl.