Inschrijven voor de ‘Zevende Streker Oerbos Survivalrun’ zondag 23 september

image
Streekbos | Bovenkarspel | Andijk – De Streker Survival Vereniging in Stede Broec houdt sinds het jaar 2000 iedere twee jaar een spectaculaire survivalrun en de zevende editie staat gepland op zondag 23 september a.s.

Streekbos | Bovenkarspel | Andijk - De Streker Survival Vereniging in Stede Broec houdt sinds het jaar 2000 iedere twee jaar een spectaculaire survivalrun en de zevende editie staat gepland op zondag 23 september a.s.

De afstanden, die gelopen kunnen worden, zijn 8, 13 en 18 kilometer.

Als vanouds wordt een gevarieerd parcours uitgezet vanaf het streekbos, via natuurgebied de Weelen, Bovenkarspel, Grootebroek, naar de finish op de atletiekbaan van SAV in Grootebroek.

Streekbos | Bovenkarspel | Andijk - De Streker Survival Vereniging in Stede Broec houdt sinds het jaar 2000 iedere twee jaar een spectaculaire survivalrun en de zevende editie staat gepland op zondag 23 september a.s.

Het parcours wordt grotendeels over onverhard terrein afgelegd, waarbij onderweg maximaal 67 hindernissen moeten worden genomen. De hindernissen bestaan uit sloten, duikers, hopen grond, bomen en alles wat er verder tussen is geplaatst en gehangen zoals touwen, netten, balken. Er zullen weer een aantal takelhindernissen worden opgesteld. Ook kan men kanovaren, handboogschieten, houthakken, boomstammen sjouwen, zandzakken sjouwen en kom vooral kijken naar de spectaculaire toggle in het Streekbos.

Voor inschrijven, kijk hieronder…

De run heeft intussen een flinke nationale bekendheid gekregen, hetgeen blijkt uit het deelnemersveld welke is uitgegroeid tot het maximum van 900 deelnemers. Deelname is mogelijk vanaf 10 jaar voor recreatief en 12 jaar voor de wedstrijddeelnemers.

De organisatie van deze tweejaarlijkse survivalrun bestaat uit een vast bestuur van zes en een bouwploeg van zo’n twaalf man. Naast deze kern zijn er met name op de dag van de run nog zeker 200 vrijwilligers in touw bij de hindernissen, start en finish, inschrijving, als verkeersregelaar en noem maar op. Zonder die vrijwilligers en niet te vergeten de handboogschietvereniging De Streekschutters, gemeente Stedebroec, reddingsbrigades,

duikvereniging Platax, rode kruis, recreatieschap Westfriesland, Staatsbosbeheer, Hoogheemraadschap, is de organisatie van dit sportspektakel onmogelijk.

Deze run wordt mede mogelijk gemaakt door een sponsorbijdrage van Wienesse dakwerken, Univé, Flynth, praktijk De Tuin 29, IJgenweis, Streekbos aktief, Autototaal, John Koomen tuinen, Vriend grond- en sloopwerken en Runnersworld.

Inschrijven of meer weten over survival en de Streker Survival Vereniging ?? Kijk dan op onze site: www.ssvsurvival.nl/oerbos of www.ssv-oerbos.nl