Ballonnenwedstrijd en korenfestival als afsluiting molenseizoen Wervershoof

Wervershoof - Zondag 30 september is Molen de Hoop in Wervershoof voor de laatste dag in 2012 geopend voor het publiek. Deze dag zal het molenseizoen weer feestelijk worden afgesloten met een gezellig feest voor jong en oud.
Wervershoof – Zondag 30 september is Molen de Hoop in Wervershoof voor de laatste dag in 2012 geopend voor het publiek. Deze dag zal het molenseizoen weer feestelijk worden afgesloten met een gezellig feest voor jong en oud. Het programma begint om 12.00 uur met een streetdancedemonstratie olv. Lara Weel. We hopen dat veel ouders, ooms, tantes etc. meekomen om de kinderen aan te moedigen.

Vanaf 12.30 uur begint het korenfestival met optredens van steeds plm. 30 minuten. De koren Schalmsmart uit Westwoud, het Havenkoor uit Andijk, Reigerssmart uit Hoogkarspel en het koor Vol Vuur eveneens uit Hoogkarspel zullen hun mooiste liederen in 2 sessies laten horen en zorgen ongetwijfeld weer voor een gezellige sfeer rondom en in de molen.

Om plm. 15.00 uur is er een korte pauze en mag de jeugd weer deelnemen aan de jaarlijkse Rabobank ballonnenwedstrijd. De 3 ballonnen die de langste afstand afleggen komen in aanmerking voor een leuke prijs. Ook staat er voor de jeugd weer een springkussen en is er een spellencircuit uitgezet. Alle jeugdige deelnemers mogen deze dag tussen 12.00 en 15.00 uur gratis pannenkoeken komen eten bij Lida en Gerda. Vanaf 16.00 uur kan men heerlijke saté en broodjes hamburger van de BBQ kopen, die op ambachtelijke wijze worden gebakken door Henny Vleerlaag. Uiteraard staat er weer een buitentap en kan men op het terras van de Vang genieten van de muziek, de drankjes en overheerlijke hapjes. Met het zonnetje erbij kan deze dag voor ons niet meer stuk. Kom dus op 30 september met het hele gezin naar molen de Hoop aan het Zijdwerk in Wervershoof en geniet nog even na van deze toch wel mooie zomer. Zie voor meer informatie www.wervershoofsemolen.nl