Vrijwilligerscentrale West-Friesland nu “Vrijwilligerspunt”

imageRegio – De vrijwilligerscentrale West-Friesland gaat verder door onder de naam ‘Vrijwilligerspunt’. De vernieuwing is ook te zien op de site van deze organisatie die werkzaam is in Enkhuizen, Drechterland, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.

Bij Vrijwilligerspunt werken experts in vrijwilligerswerk. Wij zijn spin in het web, adviseur  en uitzendbureau in één. Wij beantwoorden uw vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk en denken graag met u mee over de verschillende thema’s binnen ons vakgebied.

Het juiste adres 
Uiteraard is Vrijwilligerspunt er voor  bemiddeling tussen (toekomstige) vrijwilligers en organisaties. Maar dat is slechts één deel van ons werk. Wij zijn er ook voor maatschappelijk betrokken ondernemers, het voortgezet onderwijs en gemeenten. Kijkt u in deze map of op onze website naar onze  verschillende producten en projecten. Voor vrijwilligerswerk in de breedste zin van het woord is Vrijwilligerspunt ook voor u het juiste adres.

http://www.vrijwilligerspunt.com/overige-producten/voorleesexpress-westfriesland


De toekomst van vrijwilligerswerk

Vrijwilligerspunt denkt vooruit. Wij  ontwikkelen bijeenkomsten, trainingen en projecten die passen bij de vraagstukken van vandaag én morgen. De invulling van vrijwilligerswerk verandert continu en onze klanten hebben andere  vragen en grenzen dan voorheen. Wij geven vrijwilligerswerk in de regio vorm en houden daarbij altijd rekening met de wensen van onze klanten.