Ultra korte samenvattingen verkiezingsprogramma’s TK2012

Wij hebben van de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen in de Tweede Kamer flink samengevat! Door op de afbeelding te klikken ziet u de vergroting en meteen waar de aangeklikte partij het over hebt…

imageimageimageimageimageimageimageimageimageVerkorte versie Verkiezingsprogramma Politieke Partijen 2012 - APB | Andijker Nieuws NetKlik hier!!!

Eén reactie

  1. Het wordt hoog tijd om de vaartax in te voeren. Wij moeten krom liggen om de belasting voor onze auto op te brengen, terwijl voor de pleziervaart niets betaald hoeft te worden. Deze boten en bootjes met hun inboordmotoren en buitenboordmotoren vervuilen het milieu Net als een auto trouwens. Dan kunnen die boten naar groote en nieuwprijs ook net als een auto belast worden. Dat is extra inkomsten voor de regering en maatschappelijk gezien ook veel eerlijker. In ieder geval is het beter dan de inkomsten bij de minima, zieken, bejaarden en invaliden weg te halen.

Reacties zijn gesloten.