Kinderkledingbank Hoorn zoekt kleding & speelgoed

Bianca Hofmeijer uit Hoorn (op de foto in het midden) is initiatiefneemster van een kinderkledingbank. De ’klant’ van de voedselbank biedt arme gezinnen kinderkleding aan. Zij heeft inmiddels al meer dan 400 kinderen blij gemaakt.
Bianca Hofmeijer uit Hoorn (op de foto in het midden) is initiatiefneemster van een kinderkledingbank. De ’klant’ van de voedselbank biedt arme gezinnen kinderkleding aan. Zij heeft inmiddels al meer dan 400 kinderen blij gemaakt.

imageHoorn – Kinderkledingbank Hoorn zet zich in voor de kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Het is een jonge organisatie (sinds oktober 2011), maar heeft nu al ruim 400 kinderen uit Hoorn, Medemblik en omstreken.

Door deze gezinnen een handje te helpen met kinderenkleding en speelgoed krijgen deze gezinnen iets meer ruimte en minder stress. Hun kinderen kunnen in goede passende kleding naar school.

De gezinnen die zich aanmelding hebben de Kinderkledingbank ook echt nodig. Na het intake gesprek wordt ook gekeken voor hoe lang zij de hulp nodig hebben. Sommige mensen zijn zelfs klanten bij de voedselbank. En hebben de steun dus echt hard nodig.

Uw hulp is hard nodig.
De kinderkledingbank kan hun werk niet doen zonder hulp. Heeft u nog kinderspullen liggen die u kwijt wilt of heeft u net de kast van de kinderen leeg gehaald. Denk dan graag aan hun.

  • U mag ook de spullen afgeven bij Danielle Kip, Baljuwstraat 61 in Medemblik. Eerst even bellen voor een afspraak 06-22054828.

Als u in de buurt bent van Hoorn kunt u de spullen ook bij hen afgeven.

Voor meer informatie over de verzamelplekken en wanneer u spullen kunt brengen kunt u contact opnemen met Kinderkleding Bank Hoorn, Holenweg 4 te Hoorn 06-412 30 546. Mail: hoornkinderkleding@hotmail.com of op facebook : kkb Hoorn.

Klik hier!!!

2 Reacties

  1. het telefoonummer is helaas tijdelijk niet toegankelijk, het nummer is veranderd in 0641230546

    • Het nummer is in het artikel aangepast!

Reacties zijn gesloten.